De procedure uitgelegd

Van plan om te solliciteren bij ons? Of waagde je net je kans? Dan geven we je graag een woordje uitleg over wat je mag verwachten.

De profielschets

Het kennismakings-
gesprek

Tijdens je eerste gesprek zit je samen met onze HR-manager. Hij vertelt je om te beginnen meer over Aluro Group en het bedrijf waar jij voor solliciteerde, wat we precies doen en wat we van jou als toekomstige medewerker verwachten. Daarna willen we jou beter leren kennen. Wie ben je en wat zoek je in een werkgever?

Liefst niet te formeel allemaal, gewoon een eerlijke en open babbel. Op die manier leren we elkaar écht kennen. En komen we er samen achter of onze profielen juist zijn voor elkaar.

Kern van de zaak

Technisch de diepte in

Kunnen we het met elkaar vinden? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Deze keer met jouw directe leidinggevende. Die geeft je meer uitleg over de precieze jobinhoud en het team waarin je terechtkomt. Uiteraard polsen we ook naar jouw technische kennis en persoonlijke ambities. Afsluiten doen we met een bedrijfsrondleiding. Voor sommige functies volgt er dan nog een derde en laatste ronde met een externe test.

Zo krijg je een goed beeld van wat het betekent om bij Aluro Group te werken. En heb je alle informatie in handen om een juiste keuze te maken.

Benieuwd of jij Het Juiste Profiel bent?

Doe de test

Waarom wij en niet een ander?

Vanwege de uitdagende job. Al is ergens werken natuurlijk meer dan puur de jobinhoud. Het is de omkadering die het écht de moeite maakt om voor een bedrijf werken. De sfeer. Hoe collega’s met elkaar omgaan.

We vertellen je graag meer over de omkadering hier bij Aluro Group. En waarom jij voor ons zou moeten kiezen…

machinebouw
© ALURO GROUP 2019
- Privacy & Cookies - Disclaimer