De omkadering

Aluro Group is een dynamisch familiebedrijf, met een stevige verankering in Heist-op-den-Berg. De groep omkadert vijf andere vennootschappen en ondersteunt hen op gebied van administratie, planning, HR, marketing, IT en meer.

aluro_organogram

Elk van die vennootschappen heeft een eigen focus en strategie. De raakvlakken tussen deze vijf bedrijfsprofielen? Hun focus op de industriële sector en hun passie voor techniek en innovatie.

Al die bedrijven liggen op een fietsafstand van elkaar. Onze activiteiten daarentegen spreiden zich uit over de hele wereld.

Als onze toekomstige collega kom je terecht in een groeibedrijf. Met enorm veel carrièremogelijkheden, boeiende uitdagingen en de kans om jezelf te ontwikkelen.

kaart

De profielen van je toekomstige collega’s

Werk is meer dan jobinhoud. Het is ook de omkadering die enorm belangrijk is.

Als familiebedrijf hebben we een no-nonsense bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. We zijn geen praters, maar doeners. We zijn niet het soort bedrijf dat zich verliest in allerlei regeltjes – wij focussen ons op de kern.

Dat is ook de manier waarop we met elkaar omgaan. Bij ons ben je geen anoniem gezicht of nummer zoveel in de rij. Dus doe maar lekker gewoon. Geen meneer hier of mevrouw daar, een vriendelijke en oprechte goedemorgen en goedenavond is ons veel meer waard.

Benieuwd naar het profiel van jouw toekomstige collega’s? Of wil je één van onze bedrijven beter leren kennen? Kijk verder en ontdek alle beschikbare jobs.

© ALURO GROUP 2019
- Privacy & Cookies - Disclaimer